Вгору

Нерухомість в Болгарії

Болгарія +359 876 181 282

Москва +7 495 544 50 28

Київ +38 044 355 50 55

Підберіть мені житло
* Поля обов'язкові для заповнення
Вiдгуки клієнтів
14-08-2019 Олена продавець (Москва, Росія)

Я дуже задоволена фірмою BolgarskiyDom – чудовий супровід, інформування.

Читати весь відгук Олена продавець (Москва, Росія)

10-07-2019 Дана (Москва, Росія)

У зв'язку з продажем квартири, ми за рекомендацією знайомих звернулися в компанію Читати весь відгук Дана (Москва, Росія)

28-06-2019 Тетяна (Москва, Росія)

Ганна - дуже грамотний, приємна, чуйна людина. Ми завжди з нею дуже Читати весь відгук Тетяна (Москва, Росія)

27-06-2019 Альбіна (Волгоград, Росія)

Всі документи, буквально за годину-півтора було зроблено, і оформлення у нотаріуса, у Читати весь відгук Альбіна (Волгоград, Росія)

Всі відгуки
Розширити пошук Звузити пошук
Пошук нерухомості Приховати фільтр

Фото покупательницы квартиры в Равде, Ольги из Германии

Ольга

Регіон:Равда

Характеристики об'єкта:двокімнатна квартира в апарт-готелі

Операція: квітень 2019 рік

Я познайомилася з Ганною в Інтернеті. Вона дуже допомогла нам з пошуком квартири. Це дуже надійний, порядний, терпляча людина.

З фірмою BolgarskiyDom приємно і надійно мати справу. Я вдячна за допомогу і підтримку в придбанні нерухомості в Болгарії. Моя мрія збулася. Величезне спасибі всім: Тарасу і Ганні.

Наша сім'я давно мріяла купити квартиру в Сонячному березі, в Болгарії. Нарешті на заслуженому відпочинку погрітися на сонці, купуватися від душі в море, поправити своє здоров'я.

Ганна зустріла нас вночі на машині і розмістила в готелі. Наступні дні вона возила нас і показувала нам всілякі варіанти квартир в різних комплексах. Нарешті, після тижня пошуків, ми вибрали квартиру в селі Равда. Ми дуже вдячні Ганні за її чесність, терпіння, вміння ладити з людьми і порядність.

Фото отзыва Ольги из Германии (часть 1)

Фото отзыва Ольги из Германии (часть 2)

Вiдгуки клієнтів

Олена продавець (Москва, Росія)

Я дуже задоволена фірмою BolgarskiyDom – чудовий супровід, інформування.

Читати весь відгук 14-08-2019
Дана (Москва, Росія)

У зв'язку з продажем квартири, ми за рекомендацією знайомих звернулися в компанію

Читати весь відгук 10-07-2019
Тетяна (Москва, Росія)

Ганна - дуже грамотний, приємна, чуйна людина. Ми завжди з нею дуже

Читати весь відгук 28-06-2019
Альбіна (Волгоград, Росія)

Всі документи, буквально за годину-півтора було зроблено, і оформлення у нотаріуса, у

Читати весь відгук 27-06-2019
Всі відгуки
ßíäåêñ.Ìåòðèêà