Вгору

Нерухомість в Болгарії

Болгарія +359 876 181 282

Москва +7 495 544 50 28

Київ +38 044 355 50 55

Підберіть мені житло
* Поля обов'язкові для заповнення
Вiдгуки клієнтів
14-08-2019 Олена продавець (Москва, Росія)

Я дуже задоволена фірмою BolgarskiyDom – чудовий супровід, інформування.

Читати весь відгук Олена продавець (Москва, Росія)

10-07-2019 Дана (Москва, Росія)

У зв'язку з продажем квартири, ми за рекомендацією знайомих звернулися в компанію Читати весь відгук Дана (Москва, Росія)

28-06-2019 Тетяна (Москва, Росія)

Ганна - дуже грамотний, приємна, чуйна людина. Ми завжди з нею дуже Читати весь відгук Тетяна (Москва, Росія)

27-06-2019 Альбіна (Волгоград, Росія)

Всі документи, буквально за годину-півтора було зроблено, і оформлення у нотаріуса, у Читати весь відгук Альбіна (Волгоград, Росія)

Всі відгуки
Розширити пошук Звузити пошук
Пошук нерухомості Приховати фільтр

Покупець Олена з Москви

Регіон:Равда

Характеристики об'єкта:двокімнатна квартира

Операція: квітень 2019 рік

Мене звуть Олена. Ми з чоловіком приїхали з Москви. Ми дуже вдячні компанії BolgarskiyDom, яка допомогла нам придбати цю квартиру. Ми зараз стоїмо на балконі комплексу, в якому ми придбали цю квартиру, у селищі Равда, на березі. Ви бачите у нас за спиною басейн, внутрішній двір.

Дуже вдячні Тарасу і Олександру, які нас скрізь возили, все показували, пояснювали всі тонкощі місцевих умов. Які буквально крок за кроком супроводжували нас в угоді, допомогли і пояснили всі юридичні тонкощі. Тому я всім, хто хоче купувати, знімати нерухомість, рекомендую цю компанію.

Вiдгуки клієнтів

Олена продавець (Москва, Росія)

Я дуже задоволена фірмою BolgarskiyDom – чудовий супровід, інформування.

Читати весь відгук 14-08-2019
Дана (Москва, Росія)

У зв'язку з продажем квартири, ми за рекомендацією знайомих звернулися в компанію

Читати весь відгук 10-07-2019
Тетяна (Москва, Росія)

Ганна - дуже грамотний, приємна, чуйна людина. Ми завжди з нею дуже

Читати весь відгук 28-06-2019
Альбіна (Волгоград, Росія)

Всі документи, буквально за годину-півтора було зроблено, і оформлення у нотаріуса, у

Читати весь відгук 27-06-2019
Всі відгуки
ßíäåêñ.Ìåòðèêà